συνέπεια, ασφάλεια, υπευθυνότητα

Στην «Pappas Luxury Transportation» προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τη μετακίνησή σας με πολυτελείς λιμουζίνες 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά VIP προσώπων εντός της πόλης, από και προς το αεροδρόμιο με συνέπεια στο απαιτούμενο πρόγραμμα. Επίσης παρέχουμε μετακινήσεις με ιδιωτικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και Yacht έγκαιρα και με την πολυτέλεια που σας αξίζει, για να ικανοποιήσουμε κάθε σας απαίτηση.

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του στόλου μας διατίθενται για συνέδρια, γάμους, κοινωνικές εκδηλώσεις και τουριστικές ξεναγήσεις.

Υπηρεσίες Λιμουζινών και Σοφέρ

Ο στόλος μας αποτελείται από τα τελευταία μοντέλα της αγοράς, τα οποία διαθέτουν όλα όσα χρειάζεται για να παρέχουν άνεση και πολυτέλεια στον επιβάτη. Οι οδηγοί μας, άρτια εκπαιδευμένοι, βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας για ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι.

Επιχειρήσεις / Roadshow Υπηρεσίες

Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και περιμένετε τον V.I.P. επισκέπτη σας ή διοργανώνεται ένα επαγγελματικό ταξίδι, η Pappas Luxury Transportation διαθέτει προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα για επιχειρηματίες και συνέδρια, που μπορούν να συνδυαστούν με το πρόγραμμα και την κράτησή σας. Η πολυετή μας πέιρα στον τομέα της εξυπηρέτησης επιχειρηματιών μέσα από συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες από όλους τους κλάδους όπως Business Funds, Χρηματοοικονομικές εταιρίες, Ναυτιλιακές εταιρίες, Τράπεζες, Εκθέσεις όπως η Defendory, Poseidonia κτλ. είναι εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Υπηρεσίες Ασφάλειας

Η Pappas Luxury Transportation ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών προστασίας σε υψηλού προφίλ πελάτες που προέρχονται από διάφορους χώρους όπως: Καλλιτέχνες, πολιτικούς, διπλωμάτες, μέλη βασιλικών οικογενειών, και στελέχη εταιριών. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να καλύψουν οποιουδήποτε είδους δραστηριότητα ξεκινώντας από μία βραδιά στην πόλη, οικογενειακές διακοπές ή επιχειρηματικά ταξίδια με εμπορικό ή ιδιωτικό αεροσκάφος.

Διοργάνωση δείπνου ή εκδήλωσης

Είμαστε υπερήφανοι για τους επαγγελματίες μας, οι οποίοι, μέσα από την πολυετή εμπειρία και του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, είναι σε θέση να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στην οργάνωση συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων καθώς και δείπνων.

Ξεναγήσεις στα Ελληνικά αξιοθέατα

Αθήνα, Κόρινθος, Δελφοί, Αργολίδα, Μετέωρα …… δεν έχει σημασία ο προορισμός, ή η διάρκεια του. Οι έμπειροι σοφέρ μας θα μετατρέψουν την περιήγηση σας με ένα από τα πολυτελή και άνετα αυτοκίνητα του στόλου μας (Λιμουζίνες, Van, mini-bus και λεωφορεία) σε μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία. Επιπλέον μπορούμε να κάνουμε την περιήγηση σας πιο ολοκληρωμένη, παρέχοντας και επαγγελματία ξεναγό εφόσον το επιθυμείτε. Επιλέξτε την Pappas Luxury Transportation για την ιδιαίτερη επίσκεψή σας και αφεθείτε να σας ξεναγήσουμε με άνεση στα πιο όμορφα, πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα στην Ελλάδα.

Υπηρεσίες μεταφοράς

Η άφιξή σας ποτέ δεν ήταν ευκολότερη. Είστε μόλις ένα κλικ μακριά από το να εξασφαλίσετε ότι ο οδηγός σας θα σας περιμένει για να σας μεταφέρει γρήγορα και εύκολα στον προορισμό σας. Κάντε την κράτησή σας τώρα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Υπηρεσίες Αχθοφόρων

Η Pappas Luxury Transportation παρέχει VIP υπηρεσίες αχθοφόρων στους αναχωρούντες επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται Meet & Greet (Παραλαβή & Καλωσόρισμα) από εκπαιδευμένους αχθοφόρους στο πεζοδρόμιο των Αναχωρήσεων και γρήγορη και ασφαλής μεταφορά των αποσκευών από το μέσο μεταφοράς μέχρι και το check-in.

Υπηρεσίες Ταξί

Παρέχουμε υπηρεσίες ταξί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και ειδικών ιδιωτικών περιηγήσεων σε αρχαία αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη, οι Δελφοί, ή περιήγηση στην Πελοπόννησο.

Γαμήλιες Υπηρεσίες

Η στιγμή του γάμου πλησιάζει, και πάντα συνοδεύεται από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την αναζήτηση για το ιδανικό νυφικό φόρεμα, το στολισμό, την αίθουσα της δεξίωσης και φυσικά, ένα πολυτελές αυτοκίνητο που να αρμόζει το μεγαλείο της πιο ευτυχισμένης μέρας στη ζωή σας.

Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, Pappas Luxury αυτοκίνητα, πολυτελή και πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμα να σας συνοδεύσουν στην τελετή και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Οι επαγγελματίες σοφέρ μας θα σας περιμένουν πριν από την αναχώρησή σας προς τον τόπο της τελετής και θα μείνουν μαζί σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε στο χώρο της δεξίωσης ή και μετά το πέρας της.

Ναύλωση Yacht

Yachting … .Ζήστε την εμπειρία και να δημιουργήστε αναμνήσεις.
Νοικιάζοντας ένα ιδιωτικό γιοτ μπορείτε να ζήσετε ονειρεμένες διακοπές με πολυτέλεια.

Με τη ναύλωση ενός yacht πραγματοποιήσετε ό,τι ονειρευόσασταν στις διακοπές. Από τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε, το σκάφος είναι το σπίτι σας και το πλήρωμα του σκάφους στην διάθεση σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε τις επιθυμίες σας και να αφεθείτε στις υπηρεσίες τους.

Πλεύστε στο δικό σας ιδιωτικό γιοτ, μαζί με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Επισκεφθείτε τα πιο όμορφα Ελληνικά νησιά και απολαύστε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές.

Ναύλωση ελικοπτέρου / αεροπλάνου

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας παρέχει ιδιωτικές υπηρεσίες πρώτης θέσης, για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς με ευρύχωρα αεροσκάφη εξαιρετικής κατασκευής για υπηρεσίες ναυλωμένων πτήσεων στην Ελλάδα.
Επικεντρωνόμαστε στην διευκόλυνση των πελατών μας και στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους…
Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • 24ώρη διαχείριση Επιβατών & Αποσκευών
  • Βοήθεια στα πληρώματα
  • Βοήθεια με το τελωνείο και το τμήμα Μεταναστών
  • Ενοικίαση Ελικοπτέρου / Αεροπλάνου